Spectacol Caritabil “AJUTĂ PENTRU A FI AJUTAT” – Decembrie 2013

Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriş” este o asociaţie care îşi propune să sprijine prin acţiunile sale Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, în interesul pacientului, în ideea îmbunătăţirii actului medical şi realizării unei instituţii de sănătate moderne şi eficiente, compatibilă cu instituţiile de sănătate din Uniunea Europeană.

Obiectivul nostru imediat este dotarea secţiei de oncologie cu echipament  modern şi performant (un ecograf şi două analizoare, în valoare aproximativă de 45.000 euro). Aşa le vom oferi celor care fac tratament chimioterapeutic şansa de a trece cu bine peste încercările vieţii, atunci când va fi nevoie.

Pentru a-şi atinge scopul de a sprijini Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, Asociaţia Prietenii Spitalului împreună cu partenerii săi si-a propus organizarea, in fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, a spectacolului caritabil “Ajută pentru fi ajutat!”,  la Teatrul Municipal Baia Mare.

Spectacolul poartă denumirea sloganului asociaţiei (“Ajută pentru a putea fi ajutat!”) tocmai pentru a scoate în evidenţă necesitatea implicării fiecaruia dintre noi la acest eveniment, pentru a reuşi atingerea obiectivului propus, realizarea unei instituţii de sănătate dotată cu aparatură modernă şi eficientă, un obiectiv care ne priveşte pe toţi. Întelegând acest lucru şi fiind dornici să dea o mână de ajutor, toţi artiştii – NICU ALIFANTIS, TRIO ZAMFIRESCU, CORUL SEINELUL şi meşterii populari, invitaţi să participe, au răspuns DA.

Evenimentul va prezenta un spectacol extraordinar de iarnă, aducând pe scenă nume reprezentative.

Evenimentul “Ajută pentru a putea fi ajutat!” se va desfăşura intr-o atmosferă specială de iarnă pentru că, pe lângă spectacolul extraordinar susţinut de artiştii menţionaţi, în foaierul teatrului se va organiza un mini-târg prezentat de meşteri populari din Maramureş, unde publicul va putea admira, cumpăra sau gusta diverse produse tradiţionale de Crăciun, şi o mini-expoziţie de pictura, semnată de Maria Mariş Dărăban.

Vor exista standuri la acest târg, unde vor fi prezentate icoane, broderii si ţesături, lucrări din lemn şi ceramică.

 Organizatorii vor întâmpina publicul spectator, cu prăjituri de casă, pancove şi vin fiert.

 

LOC DE DESFASURARE: Teatrul Municipal Baia Mare

DATA: 12 decembrie 2013 – interval orar 19:00 – 21:00

 

BENEFICIARI DIRECTI: întreaga comunitate, dar, în primul rând, cei care suferă de cumplita boală, cancerul.

Intrarea se face pe bază de invitaţie, care constituie o donaţie de 40 de lei.

Vă aşteptăm, cu drag!